Pagina wordt geladen ...
facebook linkedin
Selecteer een land/taal:

Domus Aegis, het huis dat u ontzorgt

Domus Aegis ondersteunt ondernemers en overheden om projecten met goed rendement uit te kunnen voeren. Met inbreng van onze actuele kennis, ervaring en van ons (inter)nationale businessnetwerk in alle sectoren. Focus ligt op Restore The Planet, Klimaat, Regeneratie van Natuur, Herstel van Ecosystemen, Disruptieve Transitietechnologie, Innovatie, Gedragsverandering, Nieuwe Verdienmodellen, Inzet van  Hernieuwbare Energie en Groene Chemie.

Domus Aegis ondersteunt het transitieprogramma Tree of life van Stichting Het Kan Wel!. Een initiatief dat alle 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties, de Europese Green Deal en het Circulaire Economie Actieplan van de Europese Commissie in zich heeft verenigd.

Tree of life logo

Omdat transities naar een economie die meer in balans is met natuur en maatschappij niet vanzelf gaan door de  bestaande verdienmodellen en gedrag, heeft Domus Aegis BV met een partnerbedrijf in het najaar van 2020 een nieuwe onderneming opgericht, voor het versnellen van duurzame transities: Regenesys BV 

Regenesys logo

Klanten & Privacy Verklaring

Nieuwsgierig geworden? Selecteer dan één van de onderstaande onderwerpen.

Binnenhalen en binnenhouden van subsidies

Domus Aegis ontzorgt haar klanten op gebied van het binnenhalen en binnenhouden van subsidies. Daarnaast verzorgen wij projectmanagement. Op het gebied van internationalering is Domus Aegis actief in marktverkenning en matching.

Informatie aanvragen

Partner logo's
sitemap | contact | cookie instellingen | website ontwerp Webba