Pagina wordt geladen ...
facebook linkedin
Selecteer een land/taal:

Proces en organisatie innovatie

Procesinnovatie

Procesinnovatie bij bedrijven is vaak niet zichtbaar. Het gaat om vernieuwende aanpassingen in de wijze waarop producten gemaakt worden en aan de klant geleverd worden. Denk aan lasrobots, snijmachines, was- en droogmachines, materiaalpersen, automatisch lakken om producten te maken. Denk aan automatisering in de logistiek (levering van pakketjes met drones) en aan de vele mogelijkheden van digitalisering (Betaalapps, eWallet, Whatsapp, Uber, Catawiki), “internet of things” en Industrie 4.0.Procesinnovatie kan niet losgezien worden van product- en dienst innovatie. Verbetering van processen levert innovatie op van producten en diensten.

 Organisatie innovatie

Vernieuwende aanpassingen van de wijze van produceren en leveren, vernieuwing van producten en diensten zelf, betekent veelal ook dat de medewerkers zelf geschoold dienen te worden. Of dat de totale organisatie anders gaat werken. De term “Sociale Innovatie” zien we in dit kader ook vaak. De vernieuwende aanpassingen in organisaties noemen wij Organisatie innovatie. Denk daarbij ook aan toepassingen van disruptieve innovaties zoals Augmented Reality brillen voor monteurs, die een prefab woning monteren of onderhoud doen aan liften in gebouwen.

        

Binnenhalen en binnenhouden van subsidies

Domus Aegis ontzorgt haar klanten op gebied van het binnenhalen en binnenhouden van subsidies. Daarnaast verzorgen wij projectmanagement. Op het gebied van internationalering is Domus Aegis actief in marktverkenning en matching.

Informatie aanvragen

Partner logo's
sitemap | contact | cookie instellingen | website ontwerp Webba