Pagina wordt geladen ...
facebook linkedin
Selecteer een land/taal:

Media

Domus Aegis ondersteunt anno 2020 alleen nog maar business cases die een betere wereld voor onze toekomst opleveren. Omdat het inderdaad anders kan! Inmiddels hebben meer dan 450 investeerders met gezamenlijk meer dan 40 biljoen aan beheerd vermogen het initiatief Climate Action 100+ ondertekend. Omdat het nodig is dat ook de meest vervuilende bedrijven in de wereld in transitie gaan om de wereldwijde opwarming van de aarde met alle negatieve gevolgen voor alle leven op aarde te stoppen.

C

Domus Aegis heeft de ontwikkeling van het project METAMORPHOSE van Nol Molenaar (NOLL>>), Mark Dijstelberge (MDsign) en Hans Klunder (M3 energie) begeleid voor de architectuurprijsvraag Energielandschap van de Toekomst, energietransitie in landelijk, stedelijk en waterrijk gebied. Op 31-1-2019 is METAMORPHOSE verkozen tot winnaar van de prijs voor het landelijk gebied.

Domus Aegis begeleidt vele projecten in het kader van Energietransitie. Het hoe en waarom is in de animatiefilm MORGENLAND opgenomen. Wij regelen de subsidie en cofinanciering.

Domus Aegis benut haar lidmaatschap van de WTC Businessclub voor B2B verbondenheid dankzij het World Trade Center Association (WTCA) netwerk van  ruim 320 WTC's in bijna 90 landen met 750.000 lid-bedrijven. Bekijk deze video over het  belang voor internationaal ondernemen via het WTCA netwerk.

Domus Aegis begeleidt ALDI voor haar duurzame investeringen in onder meer transkritische CO2 koel-en vriesinstallaties, warmteterugwinning en LED verlichting.

Voor begeleiding van klanten die willen exporteren of investeren in het buitenland werken wij samen met RVO en haar netwerk in binnen- en buitenland.

Domus Aegis begeleidt diverse projecten die te maken hebben met innovatie en kostenreductie voor Wind op Zee.

 

Binnenhalen en binnenhouden van subsidies

Domus Aegis ontzorgt haar klanten op gebied van het binnenhalen en binnenhouden van subsidies. Daarnaast verzorgen wij projectmanagement. Op het gebied van internationalering is Domus Aegis actief in marktverkenning en matching.

Informatie aanvragen

Partner logo's
sitemap | contact | cookie instellingen | website ontwerp Webba