Pagina wordt geladen ...
facebook linkedin
Selecteer een land/taal:

100.000 euro VIA2018 subsidie voor innovatie natuurhooiverdichter.

SNN heeft aan een van onze klanten € 100.000 subsidie toegekend voor de ontwikkeling van een zon-PV  elektrisch aangedreven mobiele natuurhooi verdichtingsinstallatie voor energieproductie en/of grondstof voor bioplastics. De subsidie is afkomstig uit de regeling Versneller Innovatieve Ambitie (VIA) 2018.

De VIA stimuleert innovatie en economische ontwikkeling in Noord-Nederland. MKB-ondernemers met een innovatief idee voor een nieuw product, procede of een nieuwe dienst kunnen subsidie ontvangen voor de ontwikkelingskosten. Het project is eind augustus 2019 afgerond. Hieronder een presentatiefilm over het inmiddels uitgevoerde project.

Heeft u als MKB-ondernemer ook zo'n idee en wilt uw ontwikkelingsrisico verlagen, neem dan contact met ons op voor de totale begeleiding t/m definitieve uitbetaling na uitvoering van het project.

 

 

Binnenhalen en binnenhouden van subsidies

Domus Aegis ontzorgt haar klanten op gebied van het binnenhalen en binnenhouden van subsidies. Daarnaast verzorgen wij projectmanagement. Op het gebied van internationalering is Domus Aegis actief in marktverkenning en matching.

Informatie aanvragen

Partner logo's
sitemap | contact | cookie instellingen | website ontwerp Webba