Pagina wordt geladen ...
facebook linkedin
Selecteer een land/taal:

Op weg naar energie-neutrale melkveebedrijven

Op 30 november 2017 is het DEI project "Hernieuwbare Energie Opwekken op de veehouderij, Met HFK-loze Melkkoeling" succesvol afgerond met een feestelijke bijeenkomst op de boerderij van de familie Borgman in Vierakker, Gelderland. Met een bijdrage van ruim € 1 miljoen subsidie was het Ministerie van EZK een belangrijke partner in dit demonstratieproject rond de ECO200. Deze energie innovatie wint eerst warmte uit melk, voordat de melk in de koeltank komt. Vervolgens wordt die melkwarmte benut om het bedrijf en woonhuis van warm water te voorzien. Met dit systeem wordt veel energie bespaard. Bovendien is er geen sprake meer van verlies van schadelijke koudemiddelen (HFK's). Een enorme milieuwinst!

De stap van een Energie Innovatie naar marktintroductie is vaak lastig. De DEI, Demonstratieprojecten Energie Innovatie, speelt hierop in met een subsidie op de meerkosten van de investering door de launching customers. Ook interesse in deze subsidie voor uw energie innovatie?  Neem contact met ons op.

Binnenhalen en binnenhouden van subsidies

Domus Aegis ontzorgt haar klanten op gebied van het binnenhalen en binnenhouden van subsidies. Daarnaast verzorgen wij projectmanagement. Op het gebied van internationalering is Domus Aegis actief in marktverkenning en matching.

Informatie aanvragen

Partner logo's
sitemap | contact | cookie instellingen | website ontwerp Webba